Info trainingen

Er wordt lesgegeven in groepjes van maximaal 6 personen (alleen bij de jongste beginnertjes). Normaal gesproken wordt er maximaal aan 4 personen per trainingsgroep lesgegeven. Men kan zich “los” opgeven of al met een groepje. Iedereen van dat groepje dient zich wel zelf op te geven! Men kan zich ook naar wens alleen of met twee of drie personen opgeven.

Kijk voor de meest recente informatie over de trainingen ook onderaan op deze pagina bij “laatste nieuwsberichten“.

Zomertrainingen

De trainingen beslaan 18 weken. Periode half maart tot eind september. 18 lesweken zijn gegarandeerd. In de meivakantie en de (basisschool) zomervakantie is er geen training. Zie ook “lesschema 2024” hieronder.

Het streven is, om de zomertrainingen in de week van 11-3-24 te laten beginnen. Dit is afhankelijk of de banen op die datum goed genoeg zijn om de trainingen te laten starten. (Weersomstandigheden bij het prepareren)

Najaarstrainingen

Aan het eind van de cyclus zomertraining (begin oktober) kan men nog 7 tot 8 trainingen bijboeken tot eind november/begin december op tijden dat er voldoende daglicht is.

Wintertrainingen

In de winter, periode: oktober tot eind maart, wordt er training gegeven op diverse indoorlocaties. Hoenderdaal Driebergen, Tenniscentrum de Heuvelrug in Doorn en Tenniscentrum Groenekan.

Regenles regeling voor 18 trainingen
Een tennislesuur beslaat 50 minuten. Ik geef echter een klokuur (60 min.) training, dus wordt er bij elk lesuur 10 minuten extra training gegeven. Dit is de “regenverzekering”. Mocht het een keer regenen, of de training onvoorzien uitvallen, dan wordt die keer dus gecompenseerd door 5 wel gegeven trainingen. Normaal gesproken krijgt men per saldo vrijwel altijd meer training dan de gereserveerde 18 weken x 50 minuten. Mocht het in de cyclus van 18, vaker dan 3x invallen, dan worden die trainingen ingehaald. Men krijgt dus altijd gegarandeerd de 18 x 50 minuten trainingen waarvoor betaald is.

Mocht er geen viertal te formeren zijn, dan zou het groepje uit 3 personen kunnen gaan bestaan die dan 45 minuten trainen. (Men kan zich niet opgeven voor 45 minuten training!) Indien gewenst, kan men ook met 3 personen een uur trainen.

Kleding: tenniskleding of goed/makkelijk zittende sportkleding. Trainingspak of joggingpak aan het begin van het seizoen als het nog koud is.
Tennisschoenen: sportschoenen waar geen profiel buiten de zool uitsteekt. Dus: geen joggingschoenen of kunstgrasschoenen e.d.)

Inschrijven voor trainingen kan via het inschrijfformulier.
Mocht u verder nog geïnteresseerden voor tennisles weten, aarzel niet om deze website (of mijn telefoonnummer) door te sturen. Voor eventuele vragen mail gerust, of neem telefonisch contact op. (06-21532651)

Professionele bespanservice

Mocht er een bespanning vervangen moeten worden, dan doe ik dat ook (24 uurservice). De meeste bespanningen kosten ongeveer € 25,-. Bespanning inclusief nieuwe grip kost ongeveer € 35,-.

Lesschema 2024

Lesschema 2024

Gert Bolk
Couwenhoven 62-45
3703 HN Zeist
tel.: 06-21532651
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laatste nieuwsberichten